Отзиви от партньорите по SEnDIng

Атанас Янев, софтуерен инженер в Code Runners

Живеейки в ерата на IoT и компютърните технологии, е важно да усвоиш техния фундамент, за да си в състояние да управляваш и разработваш следващото поколение свързани производства, индустрии и домейни. Обучението беше изключително полезно за мен, тъй като основната ми област на интерес е именно  IoT.

Dimitropoulou Panagiota, партньор в Mixanografiki Ltd

Знанията, предложени от проекта SEnDIng, бяха от изключителна важност за нашата компания, тъй като ни дадоха възможност и подкрепиха усилията ни да научим повече и да планираме проекти в сферите на Data Science и IoT, върху които понастоящем работим.

Teresa Papagiannopoulou, Координатор Европейски проекти в Olympic Training and Consulting Ltd

Опитът, придобит от проекта SEnDIng, допринесе за нашето по-добро разбиране и изграждане на определена степен на запознатост с новата дигитална реалност, в която пандемията от COVID-19 ни постави по-рано от очакваното в ежедневната практика по предоставянето на услуги в сферата на професионалните обучения.

Nikos Kostis, VP Engineering, Yodiwo

SEnDIng ни помогна посредством предоставянето на солидна рамка и насоки за обучение, осъществявайки това по един високоефективен и органичен начин. Планираме да приложим обученията при всички наши дейности, свързани с практически обучения на работното място.